Loading...

Меню дієти Малишевої. Персональна дієта для схуднення від Олени Малишевої. Відгуки.

Дієта Олени Малишевої
Рецепт дієти для схуднення від телеведучої Олени Малишевої

Як і всі інші знаменитості Олена Малишева не уникнув долі СМС-шахраїв. Під її ім’ям в інтернеті гуляє безлічрізноманітних чудодійних дієт. Провідна багато разів попереджала, що не має до неї ніякого відношення. Для сайту я спеціально відшукала дієту, яку Малишева давала в одній зі своїх передач \» Здоров’я\».

Олена Малишева завжди приділяє велику увагу питанням правильного харчування і схуднення. За її словами, зайва вага не тільки робить людину менш привабливим, але й сприяє розвитку різних захворювань, а зайві кілограми збільшують імовірність розвитку інсульту, серцево-судинних захворювань, діабету і раку.

За її думку для схуднення важливо не тільки підібрати дієту, але і встановити розумний режим харчування на тривалий час. Щоб схуднути, краще всього скидати вагу поступово — чим повільніше ви будете втрачати вагу, тим вище ймовірність досягти своєї мети і не набрати кілограми знову. Оптимальна вага втрата — 500 грн. на добу.

Олена Малишева вважає, що найкраще для схуднення використовувати низькокалорійні дієти. Тільки зниження калорійності їжі на тривалий дозволить досягти потрібних результатів. Крім того, низькокалорійні дієти можуть бути достатньо збалансовані і ви не будете мати проблем зі здоров’ям весь період такого харчування.

Для тих хто худне Олена Малишева пропонує наступне меню , яке розроблено дієтологом проекту «Скинь зайве» Наталією Григор’євої і призначено для тих, хто починає власну програму схуднення. Воно включає в себе продукти, сумарна калорійність яких не перевищує 1200 ккал на день:

Обід: салат із капусти з помідором і зеленню 100 м з 1 ч.л. раст. масла, плов з овочами і курячою грудинкою (рис з овочами в готовому вигляді 150 г, філе куряче 70 м). Через 30 хвилин відвар шипшини 1 склянку

100 г грудки індички або курки в готовому вигляді; 1/2 тарілки гречки у твердому вигляді (близько 150 г); 1 чашка салатних листя (свіжого шпинату); 2 столових ложки з верхом вареної зеленої квасолі; 1 чайна ложка оливкової олії + 1 чайна ложка бальзамічного оцту.

Хрусткий салат з тунцем: 1 банку м’яса тунця у власному соку (рідину злити); 1 чашка дрібно порізаної капусти або салату; 1/2 солодкого перцю, порізані скибочками; 2 невеликих помідора.

1 чайна ложка рослинної олії, 1 столова ложка перетертих ягід журавлини (або брусниці) або 1 столова ложка діжонської гірчиці, лимонний сік — за смаком; петрушка, кріп або інші трави;

Тарілка овочевого супу (близько 200 м); 120 г порізаної курячої грудки; 50 г коричневого рису; 1/2 чашки порізаної капусти або салату + 1/2 помідори + 1/2 стебла порізаного селери або солодкого перцю.

90 г пісного яловичого фаршу сформувати в котлету і приготувати на пару; 70 г гречаної каші; 3 колечка солодкого лука + свіжий базилік + 1/2 кабачки, порізані скибочками + 100 г помідорів, порізаних кубиками, з базиліком і часником; 50 г тушкованих грибів; 1 чайна ложка оливкової олії.

Салат з курчати: 90 г курячої грудинки без шкіри, порізані скибочками + 1/2 яблука середніх розмірів; листя салату (3-5 шт.) + кілька пір’я зеленої цибулі + 1 чайна ложка нарізаного кропу + 4-5 оливок + 1 столова ложка лимонного соку + 1 чайна ложка солодкої гірчиці + 1 чайна ложка рослинної олії; 1 хлібець з висівками; 1 стакан знежиреного кефіру.

У тефлоновій сковороді змішати: 100 г очищених креветок + 1/2 солодкого перцю, порізані скибочками + 1 невелика цибулина червоної цибулі, порізаної скибочками + 200 г помідорів, порізаних кубиками + 1 гілочка петрушки + 1 зубчік часнику + 1 чайна ложка оливкової олії. Додати трохи води і тушкувати. Подавати з 1/2 чашки (близько 100 г) рису нешліфованого (бурого).

Суп – пюре овочевий: капуста білокачанна (або кольорова, брокколі),1 морква, 1 стебло селери, 1 середня картоплина, 1 цибулина, цибуля-порей, 6 кілець кабачка, зелений горошок — овочі відварити без солі до напівготовності, потім подрібнити міксером прямо в каструлі. Довести до кипіння, витримати кілька хвилин.

3 столових ложки пшеничних, кукурудзяних пластівців залити склянкою знежиреного молока, додати 2 чайні ложки сухофруктів, 1 чайну ложку волоських горіхів; 1 яблуко запечене з 1 чайною ложкою меду.

тушковані Овочі 300 г: баклажани, кабачки, капуста, морква, цибуля, перець. Тушкувати з додаванням води, спецій, зелені. 1 чайну ложку рослинної олії додати безпосередньо в тарілку. Посипати 1 чайною ложкою тертого нежирного сиру, зеленню. 2 житніх хліба з висівками.

180 г курячого м’яса без шкіри, тушкованою з порізаним перцем, кабачком, морквою, цибулею і бурим рисом (2 столові ложки в сухому вигляді). 1 чайну ложку рослинної олії додати в кінці приготування. 1 склянка томатного соку.

Салат з 150 г риби (запеченої або консервованої); 1 невелика печена картоплина; кілька суцвіть вареної капусти броколі + стільки ж цвітної капусти, салатні листи, 1/2 солодкого перцю, оливки, 1 варене яйце,1 чайна ложка рослинної олії, лимонний сік, 1 столова ложка перетертих ягід брусниці, спеції, зелень.1 житній хлібець розкришити в салат.

Відгуки про дієті Олени Малишевої найпозитивніші. Вага іде поступово по 300-500 грамів у день. Дієта добре переноситься. При переході на підтримує варіант вага продовжує йти але вже в меншому обсязі. Іноді корисно повторити варіант для схуднення через місяць.

Увага!! Автори сайту не несуть ніякої відповідальності за Свої дії щодо застосування на практиці зазначених тут методик, а так само за можливу шкоду здоров’ю внаслідок їх застосування. При будь-яких сумнівів у правильності Ваших дій — порадьтеся зі своїм лікарем.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.

_0.31MB/0.00344 sec