Loading...

Мило з нуля з соками, фруктами й овочами (рецепти). Коментарі : LiveInternet Сервіс Онлайн-Щоденників

LiveInternet LiveInternet
Завжди під рукою
Рубрики
Пошук по щоденнику
Підпискапо e-mail
Корисне мило ручної роботи і екологічна життя Щоденник: (1188) Стрічка Профіль->
Мило з нуля з соками, фруктами й овочами (рецепти)

Лимони. Можна використовувати як цілісні лимони, попередньо размельчив їх в міксері, так і чистий лимонний сік. Лимонна кислота нейтралізує луг, тому зменшіть в милі, в якому використовується лимон, рівень пережиривания. Крім лимона в мило можна додавати грейпфрут, а також апельсин.

Авокадо додаються в толченом вигляді в густеющую мильну масу. З авокадо дуже легко працювати. Обсяг води слід зменшити на відповідну масу плоду. Завдяки вмісту жиру в пюре плоду авокадо, мило буде володіти великим зволожуючий ефект.

Огірки, кабачки і т.п. додаються в мильну масу в розтертому вигляді під час приготування лужного розчину або після густения мильної маси в якості частини загального обсягу рідини.

Морквяний сік (а також варена і розім ’ ята морква) додавати після густения мильної маси. Надає милу красиву забарвлення, яка, на жаль, через кілька місяців трохи вицвітає.

Диня. Додається в мильну масу в тертому вигляді під час приготування лужного розчину. Мило виходить жовтого кольору. Добре поєднується з бананами. Запах дині в готовому милі не відчувається, тому додавайте ароматне масло дині. З динею легко працювати, мило, крім того, не нагрівається дуже сильно (незважаючи на це, краще не ізолювати).

Мило з водоростей

Водорості можна придбати в магазинах східних товарів або у великих супермаркетах. Водорості необхідно купувати сухими. Перед додаванням в густеющую мильну масу їх потрібно попередньо подрібнити. Готове мило також злегка пахне водоростями.

Роздрібнені або розмелені вівсяні пластівці надають милу цікаву текстуру і забезпечують ефект пілінгу, доглядають за шкірою та заспокоюють її. Особливо добре підходять для медова-молочного мила і молочного мила.

Додається після схоплювання мила; покращує структуру шкіри і висвітлює її. Крім того, допомагає фіксувати легколетучие ефірні масла в милі. Від 1 до 2 чайної ложки з гіркою на 500 г жиру. Особливо підходить для комбінації з медом. Також використовується лікувальна лава.

Додавати або підігрітим до базових олив, або, розмішавши з невеликою кількістю рідини (яку слід врахувати у всьому рецепті), додати після схоплювання маси. Робить мило коричневим – інтенсивність кольору залежить від кількості меду. Можна додавати при повторному розтоплюванні мила.

У складі олії: пальмоядровое 20%, кокосове 20%, ши 10%, оливкова 20%, рапсова 10%, рицинова 15%, бавовняне 5%, пережир 7% масла календули і бавовни. Луг розводимо в соку. Робимо холодним способом.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.

_0.3MB/0.00831 sec